Fårsnack på nätet med Mälardalsauktionen

Baggauktion Mälardalen provar en nyhet i år: de bjuder in alla intresserade till en Teams-träff på internet strax innan själva slutauktionen startar.

Kl 16-17 onsdag 22 september kommer baggauktionen att ha ett öppet Teams-möte via Boskapstorget.se. Därefter drar den spännande slutauktionen igång. (Du vet väl att du kan lägga bud på auktionsdjuren redan när de läggs ut på Boskapstorget 16 september?)

Passa på att snacka med auktionskommittén och andra fårmänniskor som deltar i mötet. Hur gick det för dig på mönstringen i år? Hur växte lammen i somras? Har du stött på något problem som du vill diskutera med andra? Eller något roligt att berätta? Kanske du har frågor om auktionsdjuren, eller auktionsförfarandet? Det blir nästan som att träffas på en ”riktig” auktion…

Skaffa Microsoft Teams redan nu så du är förberedd. Och kom ihåg att registrera dig på boskapstorget.se så du kan vara med och bjuda. Vi ses!

Hälsningar Auktionskommittén

Information om anmälan till auktionen finns här.

Bild: Baggauktion Mälardalen blir digital i år liksom i fjol, men i år kan alla fårintresserade träffa varandra och auktionskommittén på internet innan själva auktionen startar. Kl 16-17 den 22 september hålls ett Teams-möte via Boskapstorget.se som sköter auktionen. Nästan som att träffas på riktigt!
Foto: Karin Wennås