Tisdag är sista dag för anmälan till Stämman

Digital Årsstämma lördag den 8 maj kl 9-13.30. Alla medlemmar är välkomna att delta! Anmäl dig senast på tisdag, den 4 maj.

Förutom stämmoförhandlingar blir det flera korta föredrag och lite underhållning, se program.

Stämman kommer att genomföras i Microsoft Teams. För att delta behöver man en dator, surfplatta eller smart telefon.

Anmälan

Anmäl dig till sekreterare@faravelsforbundet.com. Ange den e-postadress som anslutningslänk till stämman och kod till stämmohandlingarna ska skickas till.

Senast torsdag den 6 maj före lunch ska du som anmält dig ha fått Teams-länken via epost.Om du inte fått den då, kolla om den kan ha hamnat i skräpposten. Finns den inte heller där, skicka ett mail till hemsidan@faravelsforbundet.com. På fredag före kl 12 skickar vi ut länken igen till de som behöver.

Vem blir Årets Fårföretagare 2021? Det får vi veta på lördag. Även vinnaren av SFs Speciella Pris tillkännages på Stämman. Foto Britta Wendelius