#5 Fårpodden: Vi knyter ihop säcken + allt om flasklamm

2018 är snart slut och ett nytt år ska ringas in. Här kommer Fårpoddens Alladin-ask med blandade inslag av fårlyssning. Både mörkt och ljust, fullkorn och sött – avnjut dem gärna under helgerna.

Vi har pratat med några fårprofiler om året som gått och det som komma skall. Detta plus ett ordentligt inslag om hur man tar hand om flasklamm på bästa sätt.

Innehåll i Fårpodden 05:

  • Årets Fårföretagare Kjell Nilsson berättar om hur Nobellammen och titeln Årets Fårföretagare har påverkat livet på Graute Gård. Men runt den närmaste framtiden är det lite hemlighetsmakeri. Undrar vad det är som är på gång på Gotland och som Kjell inte vill berätta om?
  • Gudrun Haglund-Eriksson och Elof Nilsson från SFs förbundsstyrelse knyter ihop SF-året och blickar framåt.
  • Ulf och Britt Andreasson om Elitlammåret och kommande nyheter för otåliga användare.
  • Rätt som det är står man där med ett flasklamm som genast måste tas om hand för att få en bra start i livet. Titti och Einar går här lugnt igenom allt man behöver tänka på. Lyssna för att vara förberedd, eller när det är skarpt läge och en guide är precis vad som behövs.

Vi som jobbar med Fårpodden vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Anna, Einar & Titti

Länkar

Maila Anna om du vill komma i kontakt med oss som gör Fårpodden. Att kommentera i inlägget om podden på vår Facebooksida är ett annat alternativ att tycka till om podden. Hör gärna av er!

Ansvarig utgivare är Gudrun Haglund-Eriksson


Fårpodden finns på Soundcloud, iTunes och Acast