Förbundssekreteraren funderar på …

… Elitlammsupport!

Tänk att jag redan har varit i gång en månad med uppdraget som Förbundsekreterare och medarbetare i Elitlammsupporten! Tiden går fort när man har roligt sägs det ju, och det stämmer verkligen. Dagarna med Elitlammsupport är jätteroliga och motionerar min hjärna på ett ypperligt sätt. De grå cellerna kan behöva regelbundna joggingturer för att hålla sig i form.

Dagarna med Support gör att jag lärt mig mycket om de bakomliggande funktionerna i programmet Elitlamm. Tyckte att det funkade bra när jag själv använder Elitlamm, men nu fattar jag mer på djupet vad programmet kan! Tycker fortfarande att det funkar bra, och att vi i Fåravelsförbundet har ett riktigt bra uppföljningsprogram! Speciellt när vi får frågor från andra länder om att de vill ha programmet och få det översatt, som nu senast till ryska eller finska. – Oh hjälp – där blev det riktigt svårt!

Jag har även fått en ökad förståelse för hur det kan vara när man är ovan som användare eller stöter på problem som man behöver ha hjälp att reda ut. Försöker nu göra mitt bästa för att återkomma snabbt med svar på de frågor som ni ställer. Det händer att jag behöver be om lite extra tid för att kunna ge er svar. Skänker då en tacksam tanke till Maria och Anna som är suveräna läromästare till mig som är grön i Supportgänget.

Alla ni som varit i kontakt med mig i min nya roll i Elitlammsupporten är också värda en ”ros” då jag alltid möts av vänlighet och förståelse. Det sägs ju att får är vänliga djur med stor social förmåga, men det gäller ju verkligen även fårägare!

Låt mig avsluta mina funderingar med ett citat som passar mycket väl in på dagarna med Support, då jag möter många vänliga om än lite bekymrade och frågande fårägare.
Vänlighet är ett språk som de döva kan höra och de blinda kan se – Mark Twain

Det är så sant – och jag säger Tack till er alla för all vänlighet jag möter!
Britta