God Jul, Gott Nytt år & Ny webredaktör!

 

Nu har tiden kommit för mig att fortsätta med nya utmaningar. Jag vill tacka alla för år som gått med alla glada tillrop och all konstruktiv kritik, det har gjort arbetet med hemsidan roligt. Sedan jag slutade med min egen lammproduktion sommaren 2010 så har jag mer och mer känt att det behövs en ny redaktör för hemsidan som är ”inne i branschen”.

Själv ska jag fortsätta sälja lammskinn och så har jag påbörjat en helt ny karriär som hundfrisör! Om ni passerar förbi Visby med en vallhund som behöver snyggas till så är ni hjärtligt välkomna till Astas Dog Spa
Man har ju stått och sett hur fårklipparna gör i en massa år så steget var inte så långt 😉

Den nya webredaktören heter Anna Bergström och det är med varmt hjärta och stort förtroende jag lämnar över till henne. Hon kommer presentera sig mer utförligt när hon har blivit lite varm i kläderna.

Nu hoppas jag att ni alla fortsätter att vara snälla och hjälpsamma med hemsidan. Hör av er till henne med era idéer, önskemål, skicka in bilder och engagera er i Forumet så att det blir liv och rörelse.
Att vara ensam redaktör på redaktionen kan vara lite tomt ibland så då är det kul med input från er 🙂

Ha det gott, 
Emma.