In med Elitlamm Puls, ut med Elitlamm Mobil

Elitlamm Puls, som är den nya mobilversionen av Elitlamm, kommer nu helt att ersätta gamla Elitlamm Mobil. Du kan på samma sätt som tidigare registrera lamning, vägning, göra anteckningar eller kolla uppgifter om ett djur – bra att ha till hands i fickan där saker händer! Allt du registrerar förs givetvis över till Stalljournalen också. 

Om du använder Elitlamm Fritid eller Elitlamm Avel & Produktion så ingår mobilversionen av programmet gratis. Elitlamm Puls är inte samma program som när du använder Elitlamm i datorn, men de kommunicerar med varandra. De kompletterar varandra så att det som passar att göra på plats ute på betet eller i fårstallet är smidigt att göra i Elitlamm Puls i mobilen. För att titta på statistik eller där du vill ha överblick över mycket uppgifter passar datorversionen bättre.

För att börja med Elitlamm Puls surfar du till www.elitlamm.com i din mobil och loggar in med din vanliga inloggning. Som alternativ hittar du då Elitlamm Puls. När du startat Puls får du en förfrågan om att lägga till programmet som ikon på hemskärmen. 

Gamla Elitlamm Mobil kommer att finnas kvar fram till 12 juni, sen kommer vi att stänga ned den. Uppgifterna om dina djur är desamma i Elitlamm Puls, så även om du skulle vara mitt i lamningsregistreringen så påverkas det inte av att du går över till Eltilamm Puls.