Missa inte lunchmötet om hur du kan öka din lammköttsproduktion

Onsdagen den 21 juni kl. 12.00
Digitalt via Teams, klicka här för att ansluta till mötet

Kom med och lyssna på tips från lammproducent Crister Nilsson om hur du ökar din lammköttsproduktion.

LRF Kött bjuder tillsammans med Svenska Fåravelsförbundet och Lammproducenterna in till ett lunchmöte om tips hur du kan öka din lammköttsproduktion.

Program:

  • Inledning, Fredrik Sundblad, LRF Kött
  • Crister Nilsson, lammköttsproducent

Det finns stora marknadsmöjligheter för svensk lammköttsproduktion, handeln efterfrågar mer svenskt lammkött och det har varit gynnsam prisutveckling de senaste fem åren. Dessutom finns det ett stort förtroende för svensk lammköttsproduktion och en vilja att utvecklas inom näringen. Samtidigt som den totala volymen svenskproducerat lammkött minskar.

Du som deltar kan ställa frågor i chatten som vi efterhand lyfter till föredragshållaren. Mötet spelas in och kan ses i efterhand.

LRF Kött testar detta arbetssätt med lunchmöten för att så många som möjligt ska kunna vara med och lyssna och ställa frågor. Vi har för avsikt att arrangera fler lunchmöten för dig som medlem inom gris-, nöt- och lammproduktion.

Om du har förslag på frågor eller ämnesområden som vi ska ta upp är du är välkommen att komma med önskemål till fredrik.sundblad@lrf.se eller jeanette.elander@lrf.se.

Vi hoppas att vi ses de kommande lunchmötena!

Den 22 juni är det lunchmöte om Växtodlings- och vallstrategier vid torka, och den 3 juli om Fårproduktion vid torka med Theo vad den Braver. Här finns ännu fler lunchmöten för vetgiriga bönder.

Foto Einar de Wit