16 okt 2022
Slutredovisning av Handlingsplan Gris, Nöt och Lamm
Foto Thomas Eriksson
Välkommen till slutredovisning av Handlingsplan Gris, Nöt och Lamm
Var: Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm
När: Torsdagen den 8 december kl. 10.00 – 15.30, fika serveras från kl 9.30
Program
Spännande projekt inom målområdena:
- Klimat & Kretslopp, bl.a. De tio viktigaste klimatåtgärderna på gård och slakteri samt nya LCA-analyser för nöt och lamm
- Foodservice, bl.a. om hur avlösande kriser påverkar och svenskt kött i offentliga miljöer
- Rätt sortering & ätkvalitet, bl.a. Meat Standard Sweden Nöt och Lamm samt förbättrad kvalitet på svenskt griskött för charkproduktion
Svenskt Kött en del av världens hållbarhet – har vi nått dit?
Vad behöver framtidens köttbonde?