EXCEPTIONELL RÅVARA bjuder in till utvecklingsmöte lamm/får den 10 maj 2021

DATUM: 10 maj 2021
PLATS: Stockholms Hotell- och Restaurangskola, Arenavägen 60, Johanneshov
TIDER:
kl. 10.00 samling
kl. 11.30 provning
kl. 13.00 diskussion
kl. 14.00 avslutning

Exceptionell råvara är en mötesplats som syftar till att skapa kontakter och fördjupa relationerna mellan producenter och kockar i Sverige. Målet är att skapa en långsiktig plattform för utveckling av råvaror och nya affärsmöjligheter.
Provningsledare Stefan Eriksson leder utvecklingsmötet tillsammans med Fredrik Johnsson och Markus Lindström, Exceptionell råvara, där köttdetaljen bedöms i ett blindtest både som råvara och tillagad produkt. Utseende, smak, doft och textur är några av parametrarna som bedöms.

ANMÄLAN:

  • Anmäl om du är PRODUCENT eller KOCK
  • PRODUCENTER: Läs bifogat dokumentet INSTRUKTIONER och fyll i RÅVARUFAKTA om er produkt som innefattar parametrar som påverkar råvarans kvalitet och är ett diskussionsunderlag samt en beskrivning av råvarans egenskaper.

Maila anmälan och råvarufakta till info@exceptionellravara.se senast den 26 april 2021. Inskickat dokument är din anmälan till Utvecklingsmötet.

Våra samarbetspartners är:
Martin & Servera, Lantbrukarnas Riksförbund, Svenskt Kött och Axfoundation

Hämta inbjudan som pdf